Konvojgatan 5

Konvojgatan 5

Slutpris

7 450 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Konvojgatan 5


Slutpris
7 450 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Välplanerad 4:a med balkong i högt, soligt västläge!

Välbelägen fyra med en stor, solig västvänd balkong och trevlig utsikt över föreningens fina innergård och härlig himmelskontakt. Här finns gott om utrymme för utemöbler och plats för större sällskap. Två väl tilltagna badrum finns på var sin del av bostaden. Suverän förvaring i båda hallarna. Genomgående ljus lägenhet med fönster i öst-väst läge. Det perfekt placerad och väldisponerade köket har bra arbetsytor. Såväl kök som badrum är välbevarade med fina ytskikt. Väldigt lättmöblerat vardagsrum med fint gavelfönster ger extra ljus i bostaden. Sjöstadens trevligaste delar bara ett stenkast från hamnbassängen. Centralt belägen fastighet med promenadavstånd till Södermalm, närhet till restauranger, ICA och andra butiker. Garage finns i fastigheten med låg avgift på 1400kr/mån för en garageplats. Marken ägs av föreningen och ett källarförråd på 5,6 kvm tillhör bostaden!


Boarea
90 kvm
Avgift
5 957 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-07-22

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Konvojgatan såldes av oss 2024-07-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Konvojgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.