Kristinebergs Strand 35, 6tr

Kristinebergs Strand 35, 6tr


Kungsholmen - Kristineberg— Stockholm

Kristinebergs Strand 35, 6tr



Kungsholmen - Kristineberg— Stockholm

Denna lägenhet måste upplevas på plats för att förstå allt det magiska bilderna inte kan fånga! Ytterst unikt och sällsynt drömboende finns äntligen ute på marknaden! Denna eftertraktade lägenhet är den enda av sitt slag med högsta frontläget i huset och med sin terrassliknande balkong som vetter fritt ut mot Mälarens vatten. Det är onekligen sjöutsikten som präglar denna fantastiska hörnlägenhet som ligger högst upp på sjätte våningen i huset som ligger närmast vattnet, på kajen vid gatans slut. Ingen trafik nedanför den stora terrassen, utan bara bryggor, båtar och vågskvalp gör sig påminda utanför. Här flyttar du in i en arkitektritad bostad med påkostade och stilsäkra materialval, tilltänkta lösningar där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Lägenheten har ett underbart hörnläge och från de stora fönsterpartierna gör sig ljuset och vattnet ständigt närvarande ifrån samtliga rum. Terrassen blir ett extrarum under sommarhalvåret där du kan njuta av värmande eftermiddagssol fram till kvällen som bjuder på oemotståndliga solnedgångar. Bostadens genomtänkta planlösning med kök och vardagsrum som delar på sociala sällskapsytor gör det möjligt att umgås med vänner och familj när middagar förbereds. Sjökontakten är anslående i båda väderstreck och den stora köksön blir den naturliga favoritplatsen att samlas kring. Samtliga sovrum är anpassade för såväl barnfamiljen som villasäljaren och det lyxiga badrummet med dubbla handfat samt badkar och separat takdusch. I lägenheten finns även bekvämligheten av en tvättstuga utrustad med tvättpelare och förvaring samt en separat gästtoalett. Genomgående är lägenheten inredd i varma färgval där fönsterbänkar i vacker natursten, den 18 cm breda fiskbensparketten i oljevaxad ek samt den specialdesignade köksinredningen från Bucks and Spurs kombineras med sten i sober granitkreamik som går ton i ton i samtliga våtutrymmen, hall och kökets generösa arbetsytor. Lägenheten andas lyx och skandinavisk design.

På soliga Kristinebergs Strand bor du med innerstans häftigaste sjöläge med marin närhet, rofylld boendemiljö och grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor i din direkta närhet. Boende i närliggande föreningar har förtur till båtplats utanför porten och strandpromenaden kantas av restauranger som Piren Restaurang, Lilys Burger, Beirut bistro, glassbarer, bagerier och flera Sushi-ställen. Kungsholmsborna letar sig hit under soliga sommarkvällar för att avnjuta god mat och en helt magisk solnedgång. Kristinebergsparken ligger också nära med härlig grönska och en barnvänlig sektion med lekplats för barnen samt fotbollsplan med konstgräs och en populär Skate-park. Bad och solmöjligheter finner du längs hela Kristinebergs strand samt Hornsbergs strand som erbjuder flertal badbryggor, sittplatser och grillmöjligheter. Lindhagensgallerian ligger i området och här har du allt du behöver i form av service och mer därtill. Apotek, Systembolag, stort garage med goda parkeringsmöjligheter, caféer, frisör, inrednings- och designbutiker samt Stockholms största Ica Maxi som erbjuder ett utomordentligt sortiment.

Brf Mälarstrand1 är en ytterst välskött förening med god ekonomi som huserar i en barnvagns- och handikappvänlig fastighet med dubbla entréer varav en i markplan och med stor hiss. I källaren finns ett rymligt förråd som tillhör lägenheten och i fastigheten finns bonusar som bland annat gästrum, bastu och hobbyrum.


Boarea
84 kvm
Avgift
5 829 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-09-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kristinebergs Strand såldes av oss 2023-09-14.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.