Kungsholms Strand 169, 4tr / Kungsholmen / Stockholm

Fin 3:a i högt gårdsläge - Öppen spis & balkong i västläge!

Slutpris
5 520 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 128 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsholms Strand såldes av oss 2019-09-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholms Strand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna in till en välplanerad 3:a i lugnt gårdsläge! Fönster och ljusinsläpp från två håll och vardagsrum med öppen spis samt utgång till balkong! Sällskaplig planlösning där köket och vardagsrummet binds ihop på ett socialt sätt. Fint kök med vita skåpsluckor och gott om arbetsyta. Två bra sovrum, inbyggd förvaring samt ett badrum och en gäst-wc intill hallen. Här är det bara att flytta in!

Lägenheten är belägen med ett centralt läge. Fridhemsplans citypuls och stora utbud av restauranger och butiker bara någon minut bort. Med 65:ans busshållplats precis utanför porten och tunnelbanans gröna och blå linje vid Fridhemsplan kan man minst sagt påstå att kommunikationerna är mycket bra. Fina promenadstråk längs med Karlbergskanalen som tar er runt hela Kungsholmen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration