Kungsholmsgatan 36, 1/2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Välplanerad sekelskiftestvåa anno 1898 med två kakelugnar och uteplats! Toppläge på Kungsholmen.

Slutpris
4 620 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
2 820 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2019-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsholmsgatan såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTPRIS - Först till kvarn! Ljus, charmig sekelskiftestvåa med toppläge på Kungsholmen i fastighet anno 1898. Mysig uteplats med plats för utemöbler, matgrupp m.m. Väldisponerad planlösning med två vackra kakelugnar. Genomgående toppskick i lägenheten. Uteplats i anslutning till föreningens lummiga, privata innergård. Sekelskiftescharm med generös takhöjd om ca 3,10 m, stuckatur, takrosetter och eleganta trägolv. Stort, lättmöblerat vardagsrum med elegant, fungerande kakelugn. Ljust kök med vita luckor och och stilrena guldhandtag. Rymligt sovrum med ytterligare en kakelugn (plomberad). Idylliskt läge mot föreningens privata, lugna innergård med mysiga planteringar, sittgrupp m.m.

Omtyckt förening som äger marken med mycket god & stabil ekonomi. Lån/kvm är 3.636 kr. Två lokaler som hyrs ut samt vind ska ses som en dold tillgång. Lokalerna ger ca 240.000 kr/år i intäkter till föreningen.

En av Kungsholmens mest attraktiva adresser med direkt närhet till butiker, restauranger och grönområden som Kronobergsparken och Rådhusparken. Nyöppnade Ica Kvantum, Systembolaget och SATS finns precis runt hörnet. Eftertraktat läge invid lummiga grönska och Kungsholmens mittpunkt - Fridhemsplan, med sitt omfattande utbud av butiker, shopping och kommunikationer. Kort promenad till Norr Mälarstrand med trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom två Fabrique bagerier och Gateau i Västermalmsgallerian. Utmärkta kommunikationer med flertalet bussar, tunnelbana Rådhuset samt T-Centralen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungsholmen

Kungsholmen är en härlig ö att bo på! Med blandad bebyggelse av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud finns ett mysigt gatuliv. Västermalmsgallerian och många lokala butiker ger fina shoppingmöjligheter. Här bor man mitt i stan med vackra strandpromenader runt hela ön och flera underbara parker att umgås i. En varm sommarkväll i Rålambshovsparken eller ett dopp vid Fredhälls badklippor? Möjligheterna är många, kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar. Närheten till centralen och Arlanda Express ger obegränsade möjligheter att resa snabbt och smidigt.

Familjeliv

På Kungsholmen finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.