Kungsholmsgatan 9, 7 tr

Kungsholmsgatan 9, 7 tr

Slutpris

3 850 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholmsgatan 9, 7 tr


Slutpris
3 850 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Hörnlägenhet - Balkong med kvällssol & utsikt över takåsar!

Hörnlägenhet med stor balkong som erbjuder slående utsikt över Stockholms takåsar och en glimt av Klara sjö!

- Stor balkong i härligt solläge
- Utsikt över takåsar och Klara sjö
- Originaldetaljer
- Central adress

Sju trappor upp välkomnas ni till denna fina mini tvåa med stor och härlig balkong. Du möts av en rymlig hall där det finns utrymme för en garderobsvägg. Köket är öppet och angränsande till vardagsrummet som är ljust och rymligt, med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Köket är i äldre skick med delvis nya vitvaror. Från vardagsrummet kan man komma ut på bostadens fantastiska balkong som har en fantastisk utsikt över takåsar och vatten. Balkongen erbjuder gott om plats för loungemöbler och matbord, samt möjlighet att skapa din egen lilla oas med planteringar. Detta är verkligen livet på hög nivå och ett perfekt val för någon som söker en unik och avkopplande livsstil i hjärtat av staden. Missa inte chansen att äga denna underbara bostad med den mest spektakulära balkongen i staden!

Denna hörnlägenhet har stor potential och ligger i en väl underhållen och stabil förening, som är en av Sveriges största. Som medlem har man tillgång till alla fem takterrasser i föreningen, flertalet tvättstugor, möjlighet att hyra plats för kajak och fyra övernattningsrum för gäster. Föreningen äger sina tolv fastigheter och marken, ej tomträtt. Det finns planerat för ett stambyte, där badrummet kommer bytas ut med bekostnad av föreningen. Lägenheten har ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen, nära Rådhusets t-bana och med endast några minuters promenadavstånd till City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express. I närområdet finns vackra promenadstråk längs vattnet som tar dig runt Kungsholmen och flera populära restauranger och matbutiker.

Du är varmt välkommen på visning!


Boarea
34 kvm
Avgift
3 150 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2023-05-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholmsgatan såldes av oss 2023-05-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholmsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.