Kungsklippan 22 / Kungsholmen / Stockholm

Cool studioetta i populär Brf med toppläge på Kungsholmen!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
24 kvm
Avgift
2 023 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
-1 tr (Hiss finns)
Såld
2020-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsklippan såldes av oss 2020-11-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsklippan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Yteffektiv studioetta i Brf Kungsklippan med toppläge på Kungsholmen. Generöst utrustat kök med mycket god förvaring i över och underskåp. Rum med plats för soffa, säng, matbord och annan önskvärd trivselinredning. Ljusa väggar och genomgående stilrena golv för hela lägenheten. Fräscht badrum i sobra grå toner med stor duschhörna och infällda spotlights. Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. Perfekt första boende eller som övernattningslägenhet för veckopendlaren!
Lägenheten nås dels via separat entré till höger om porten.

Här bor du i en välskött och stabil förening som är Sveriges näst största. Som medlem har man tillgång till samtliga 5 takterrasser i föreningen, 4 tvättstugor, möjlighet att hyra plats för kajak samt 4 övernattningsrum för gäster. Brf Kungsklippan i Stockholm äger sina tolv fastigheter dvs marken, ej tomträtt. Föreningen har en låg belåning, lån/ kvm bostadsyta uppgick år 2019 till 4 627 kr.

Ytterst centralt och attraktivt läge på Kungsholmen. Här har du bara några minuters promenadavstånd till City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express. Både Rådhusets t-bana (blå linje) och T-centralen med röd, grön och blå linje. Flertalet busslinjer vid Rådhuset tar dig snabbt runt i city. I närområdet erbjuds vackra promenadstråk längs vattnet som tar dig runt Kungsholmen och i området finns både matvarubutiker och flertalet populära restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.