Lenngrensgatan 2

Lenngrensgatan 2


Kungsholmen - Hornsbergs Strand— Stockholm

Lenngrensgatan 2Kungsholmen - Hornsbergs Strand— Stockholm

Perfekta familjelägenheten med stor uteplats, sociala ytor samt 3 sovrum.

I attraktiva Hornsbergs Strand, två kvarter från strandpromenaden med flertalet restauranger, finns denna fantastiskt fina trea med funktionen av en fyra.

- Disponeras idag som en 4 rok
- Stor uteplats mot innergård
- Stort badrum + gäst-WC.
- Garage i föreningen

Här bor ni i ett lugnt och trivsamt läge, som passar både barnfamiljen tillika villaparet som önskar komma in till staden. Strålande ljus lägenhet där den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum genererar en stor social yta med gott om svängrum för både små och stora sällskap. Två rymliga sovrum ligger mot innergården, det ena större rummet rymmer med enkelhet en dubbelsäng och har gott om förvaringslösningar. Härifrån når ni till lägenhetens uteplats. Sovrummet intill passar helt utmärkt som barnrum med plats för säng, förvaring och skrivbord. I vardagsrummet har det byggts ett extra rum, med plats för säng, annat önskvärt möblemang och förvaring. På den generösa uteplatsen mot innergården inreder ni med både loungegrupp och matplats för hela familjen. Det stora badrummet ligger i anslutning till hallen och är utrustat med badkar, tvättmaskin/torktumlare, WC. En praktisk gäst-WC finns intill hallen. I hallen finns även en större klädkammare, som idag även nyttjas som hemmakontor.

Brf Västermalmsterrassen är en äkta bostadsrättsförening som sedan 2012 äger fastigheten Leendet 1 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 225 bostadsrätter med en total boyta på 19 656,5 kvm. Till föreningen hör även 8 lokaler med en total lokalyta på 363,5 kvm, varav en förskola. Förening med bra ekonomi som amorterar årligen.

Ni når snabbt Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som kantas av badbryggor och välbesökta restauranger. Motionsspåren finns precis utanför och tar dig runt om hela Kungsholmen. Du har även nära till City vilket ger dig det bästa av två världar. I närområdet finns även Golfbaren med äventyrsgolf och mat, idrottsanläggningar och tennishall. För de små finns även den underbara lekplatsen i Kristinebergs Slottspark. På vinterhalvåret finns även skidspår vid IP samt möjlighet att åka skridskor vilket inbjuder till friluftsliv året om. Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna och blå linje når ni en promenad bort. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek m.m. ligger på andra sidan gatan.


Boarea
83.5 kvm
Avgift
3 979 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-01-10

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lenngrensgatan såldes av oss 2024-01-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lenngrensgatan.

Boka värdering
Emelie Jakobsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Sophie Karlsson
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad