Lignagatan 7

Lignagatan 7

Slutpris

6 700 000 kr


Södermalm / Tanto— Stockholm

Lignagatan 7


Slutpris
6 700 000 kr

Södermalm / Tanto— Stockholm

Familjedröm intill Tantolunden i välskött förening och med balkong i västerläge

Av säljaren Accepterat Pris 7 000 000 kr. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Varmt välkomna till denna superlägenhet i omtyckta föreningen Lingonet på Lignagatan 7 som genomfört stora amorteringar och sänkt sin lån per kvm! Med ett perfekt läge som har nära till både kommunikationer och stadsliv samtidigt som direkt närhet till Tantolunden, bor du både trivsamt och bekvämt. Här är det aldrig långt till ett bad eller en löprunda längs med vattnet.

Denna välplanerade bostad om 4 rok innefattar 3 bra sovrum, ett uppdaterat kök, stort badrum och gäst-wc samt både ett stort härligt vardagsrum och balkong i västerläge.

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en inbjudande känsla. In till vänster hittas ungdomsavdelningen med dubbla sovrum, en stor walk-in-closet och gäst-wc. Med stora fönster får rummen ett fint ljusinsläpp och har båda utrymme för säng, förvaring och skrivbord om så önskas.

Via hallens platsbyggda förvaring tar du dig vidare in i bostaden. In till höger hittas badrummet som är stort och rymligt med tvättmaskin och bra arbetsytor. Här finns ett fönster för vädring och förvaring i väggskåp. På andra sidan hallen hittas det varsamt uppdaterade köket. Här har man renoverat de tidigare massiva luckorna med ny färg och beslag. Man har valt att framhäva känslan från byggåret men med en modern känsla och nya vitvaror. Allt för en snygg och smidig vardag samtidigt! Invid fönstret finns god plats för matbord.

Master Bedroom hittas med genomgående ingång via både kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för stor säng och bra förvaring hittas i platsbyggda garderober. Den trevliga balkongen i soligt läge blir som ett extra rum och nås via detta sovrum. Här kan du njuta av en god kopp kaffe och en bra bok eller utveckla dina odlingskunskaper. Det stora sovrummet som har två ingångar kan även enkelt avgränsas till att bli två sovrum om behovet finns.

Från hallen sett och genom ett vackert glasparti som bevarats från byggåret kliver du in i vardagsrummet. Med sitt lugna läge mot gården blir detta en fristad för familjen. Ett ställe att samlas på för både härliga filmkvällar, släktkalas eller annat. Här har man en vacker utblick över föreningarnas grönskande gårdar som uppdaterats under de senaste åren.

Det här är en familjelägenhet som inte får missas. Tack vare den smarta planlösningen och det fina läget blir detta en bostad att trivas i under många år. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!


Boarea
92 kvm
Avgift
5 010 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-06-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lignagatan såldes av oss 2024-06-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lignagatan.

Boka värdering

Natalie Magnusson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.