Lilla Västerbron 4

Lilla Västerbron 4

Slutpris

5 150 000 kr


Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Lilla Västerbron 4


Slutpris
5 150 000 kr

Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Trivsam och modern tvåa om 65 kvm!

Varmt välkomna till Lilla Västerbron 4. Lägenheten ligger två trappor upp i ett härligt centralt läge med både fransk balkong och balkong. Stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat med alla faciliteter som förväntas. Intill det stora fönsterpartiet i burspråket får ni med enkelhet plats med matbord för upp till 6 personer. Vardagrummet bredvid är rymligt och kan med fördel möbleras med både arbetsplats och större soffa och trivselmöblemang. Sovrummet ligger avskilt mot mot den rofyllda innergården. Balkongen har kvällssol och rymmer loungedel eller matplats. Badrummet är helkaklat med både tvätt och torkmaskin. Lägenheten byggdes 2009 och har genomgående hög modern standard.

Brf Snöflingan 3 bildades 2009 och består av 58 bostadsrätter och 1 lokal. Det är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Delat ägande är godkänt.


Boarea
65 kvm
Avgift
3 930 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2023-11-30

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lilla Västerbron såldes av oss 2023-11-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lilla Västerbron.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.