Lindhagensterrassen 27, 12 tr

Lindhagensterrassen 27, 12 tr

Slutpris

7 000 000 kr


Kungsholmen / Lindhagen— Stockholm

Lindhagensterrassen 27, 12 tr


Slutpris
7 000 000 kr

Kungsholmen / Lindhagen— Stockholm

Välplanerad hörnlägenhet med balkong i högt och fritt läge med strålande utsikt över Kungsholmen!

Varmt välkomna till en ljus och välplanerad 3:a i populära Lindhagen! Bostaden har en härlig inglasad balkong i högt och fritt läge mot sydväst som bjuder på sol hela dagen. Byggnaden uppfördes 2010 och därmed håller lägenheten genomgående bra standard med fina ytskikt och hög standard på den maskinella utrustningen. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med garderober och praktisk klinkers på golvet. Vardagsrum och kök har öppen och social planlösning och köket är modernt med fina materialval och en köksö. Vidare finns två ordentliga sovrum och ett fräscht och helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har mycket god ekonomi och sänker avgifterna för femte gången i början av april.

Här bor du centralt i lugna kvarter på Kungsholmen. På kort promenadavstånd ligger mysiga Hornsberg med dess fantastiska promenadstråk och restauranger som blivit ett av Stockholms mest uppskattade områden. Här finner ni även Lindhagens galleria med en stor matbutik, apotek, gym samt all annan tänkbar service. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans blåa och gröna linje i närheten samt flertalet bussar.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
80.5 kvm
Avgift
3 184 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
12 av 16 (Hiss finns)
Såld
2017-03-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lindhagensterrassen såldes av oss 2017-03-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lindhagensterrassen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.