Lumaparksvägen 3, pl 5

Lumaparksvägen 3, pl 5

Slutpris

7 720 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Lumaparksvägen 3, pl 5


Slutpris
7 720 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

HÖGST UPP MED UTSIKT MOT SOFIA KYRKA OCH SYDVÄSTVÄND BALKONG!

OBS, efter intresse för förhandsvisning finns en sådan att nu anmäla sig till på mäklarens sida! Sällan till salu! Äntligen en fyra högst upp i Brf Lumaparken! Genomgående ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samt den öppna planlösningen bidrar till sociala ytor utöver det vanliga. Den goda planeringen erbjuder två välplacerade badrum. Balkongens oslagbara läge ger dig sol från lunchtid till sen kväll. Svårslagen utsikt som bjuder på en kombinerad harmoni mellan takåsar, Sofia kyrka, Gröna Lund och prisbelönta Hammarbyterrassen. Till bostaden hör ett lägenhetsförråd om ca 4 kvm i källaren. Materialvalen i bostaden präglas av hög standard i ett projekt från 2016. Här är allt noga utvalt och genomtänkt, det här är helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats! Välkommen att bo invid en lugn återvändsgata med närhet till SATS och Lumaparken. I närområdet finns flertalet matbutiker, restauranger, apotek, skolor, förskolor samt goda kommunikationer. Hit kommer även tunnelbanan att dras år 2026. Välkommen hem till Luma!


Boarea
92 kvm
Avgift
5 066 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-02-23

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Lumaparksvägen såldes av oss 2023-02-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lumaparksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.