Malmgårdsvägen 6, 1tr

Malmgårdsvägen 6, 1tr

Slutpris

8 630 000 kr


Södermalm— Stockholm

Malmgårdsvägen 6, 1tr


Slutpris
8 630 000 kr

Södermalm— Stockholm

Fönster i två väderstreck, högt läge, tre sovrum & ett toppläge intill Vitabergsparken!

Familjelägenhet om 4 rum och kök på en av Söders mest pittoreska gator Malmgårdsvägen med fantastisk utsikt mot Vitabergsparken och Sofia Kyrka!
Varmt välkomna till en välplanerad fyra med fönster i två väderstreck och genomgående vackra plankgolv och generös takhöjd om 3,2 m. Generöst ljusinsläpp och charmiga detaljer såsom speglade dörrar och fönsternischer. Fint och luftigt vardagsrum med gott om plats för möblemang, tre bra sovrum och ett rymligt kök med matplats. Fräscht badrum och en inbjudande hall. Charmig lägenhet med ett högt och insynsfritt läge på Södermalm.

Föreningen Moroten 5 är en äkta och mycket stabil förening med endast 1372 sek i belåning per kvadrat och de äger marken.
Malmgårdsvägen ligger på en lugn återvändsgränd med Vitabergsparkens grönska som granne samtidigt som pulsen vid Nytorget är precis runt hörnet med ett rikt utbud av caféer, restauranger och nöjen. Vid Skanstull finner ni omåttligt populära köpcentret Ringen med all tänkbar service. Bra kommunikationer med både bussanslutningar på närliggande gator och tunnelbana vid Skanstull.


Boarea
98 kvm
Avgift
3 688 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2018-06-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.