Malmgårdsvägen 32A, 1tr

Malmgårdsvägen 32A, 1tr

Slutpris

5 120 000 kr


Södermalm— Stockholm

Malmgårdsvägen 32A, 1tr


Slutpris
5 120 000 kr

Södermalm— Stockholm

Hörnlägenhet med fransk balkong i sydväst med trevlig utsikt!

Varmt välkomna till denna ljusa hörnlägenhet om 76kvm med fransk balkong i sydväst med trevlig utsikt! Här bor ni rymligt med högt i tak, i ett barnvänligt område med två bra sovrum, ett generöst vardagsrum med en öppen planlösning till kök, ett stilrent badrum samt en stor walk-in-closet som går att använda som kontorsdel eller gästrum. Bostaden är ljus med stora fönsterpartier och vitmålade ytskikt. Bostaden är registrerad som en 3a, men används idag som en 3,5a.

Föreningen består av 35st bostadsrätter om 2-4rok och 8st garageplatser för uthyrning. Detta är en välskött och äkta förening som äger marken. Föreningen bildades 2007 och idag finns det inga större renoveringar eller avgiftsändringar planerade.

Här bor ni lugnt i klassiska kulturkvarter invid Vita Bergen och Malmgårdarna. Gångavstånd till matbutik, skolor, gym, grönområden och strandpromenad. Nytorget ligger bara en kort promenad bort och omges av affärer, caféer, restauranger och uteserveringar med en inbjudande atmosfär. En kort promenad bort finner ni flertalet busslinjer samt Skanstulls tunnelbana inom bekvämt promenadavstånd.

Välkomna på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 911 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.