Malmgårdsvägen 28

Malmgårdsvägen 28

Slutpris

4 275 000 kr


Södermalm— Stockholm

Malmgårdsvägen 28


Slutpris
4 275 000 kr

Södermalm— Stockholm

Fantastisk 2a med renoverat kök, originaldetaljer och balkong med sol hela eftermiddagen!

Varmt välkommen till denna superfina nyrenoverade söderpärla med bevarade originaldetaljer, där balkongen ligger i ett högt läge och har sol hela eftermiddagen!

Det vackra gula huset anno 1930 med spröjsade fönster ligger i ett lugnt och samtidigt centralt läge precis invid både Nytorget och Vitabergsparken. Via allén längs med Katarina Bangata eller de vackra kulturhusen längs Malmgårdsvägen når du fram till nr 28. Ta hissen upp till våning 3 och denna superfina tvåa i högt och insynsskyddat läge!

Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av en varm och välkomnande känsla med ljusa ytskikt och bevarade orignaldetaljer. Häng av dig jackan på hatthyllan från byggåret med vackra ankarkrokar i mässing och kliv vidare in i bostaden. De ljusa ytskikten kombineras med vacker fiskbensparkett som löper genom hall och vardagsrum. Längs med innerhallens väggar tornar fantastisk förvaring upp sig i platsbyggda garderober. Detaljrikedomen i bostaden är slående och återfinns bland annat i den genomgående rundning som binder samman tak och vägg även där garderoberna installerats. Den hittas också i dörrarnas speglingar och smarta hyllor i både sovrum och kök.

Sovrummet nås in till höger och har plats för både säng och skrivbord tillsammans med den platsbyggda förvaring som hittas bakom vacker spegeldörr. Det lugna läget mot gården gör detta till en rofylld plats att sova på. Och tack vare att det här går att stänga till fungerar det fint att vara två som jobbar hemma samtidigt vid behov.

Kliv vidare in till vardagsrummet och gör dig redo att hänföras - här har man tagit vara på kvadraten på absolut bästa sätt! Vi börjar med köket. Genom att använda sig av takhöjden i rummet tillsammans med effektivitet av utrymmet och smarta lösningar tillsammans med vacker symmetri, har materialval och placering valts ut med noggrannhet. En djup bänkskiva ger extra utrymme till de där sakerna du gärna låter stå framme och skapar än bättre arbetsytor. Diskho och häll hittas i fullstor storlek tillsammans med diskmaskin som är integrerad för en smidig och effektiv vardag. Vackra detaljer så som speglingen i luckorna, väl utvalda knoppar i rostfritt och en gömd hylla ger köket det där lilla extra!

Vardagsrummet är öppet och socialt och har plats för både matplats och soffhörna. Via vackra dubbeldörrar når du balkongen och dennes fantastiska läge. På sommaren kan du öppna upp på vid gavel och förlänga rummet med eftermiddagens härliga solstrålar som lyser upp lägenheten. På balkongen tittar solen fram efter lunch och ligger på till sen kväll. Här finns det helt rätt förutsättningar för att trivas med ett riktigt kanonläge både i huset och området. Njut av kaffe på balkongen, plantering av vackra blommor och en trevlig AW i solen. Denna balkong blir din egna lilla oas.

Badrummet är helkaklat och går i stilrena färger. Idag är det inrett med badkar men har även plats för dusch och tvättmaskin för den som önskar det. Förvaring hittas i både kommod och väggskåp. Vardagslyx i form av handdukstork ger dig dessutom den där lilla extra bra starten på dagen varje dag.

Varmt välkommen att njuta av den härliga känslan på Malmgårdsvägen 28, välkommen hem!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 766 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Malmgårdsvägen såldes av oss 2024-02-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Malmgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.