Maria Skolgata 87

Maria Skolgata 87

Slutpris

3 725 000 kr


Södermalm— Stockholm

Maria Skolgata 87


Slutpris
3 725 000 kr

Södermalm— Stockholm

Exklusiv och välplanerad 2:a från 2021 - Öppen planlösning - Stort sovrum - Franska balkonger

Varmt välkomna till Maria Skolgata 87 och projektet Studio Maria från 2021. En unik chans att förvärva en bostad i exklusivt utförande och välplanerade kvadratmeter mitt i Södermalms nya design distrikt.

I högt läge på våning tre, hittar ni denna otroligt trevliga bostad. Här har ni noggrant utvalda materialval genom varje rum, franska balkonger mot lugn gård och optimalt planerade kvadratmeter. Bostaden kännetecknas av en tidlöst interiör som möter noga utvalda materialval, som håller en hög standard som sällan ses i nyproduktion. Färgerna utgörs av jordnära, lugna toner som lämnar öppet för egen fantasi. Material och kulörer känns igen genom hela bostaden, allt hänger ihop och ger en exklusiv känsla av en platsbyggd interiör anpassad för just det här hemmet.

Bostaden omfamnas av franska balkonger i både vardagsrum och sovrum, som ger dig möjlighet att öppna upp och fånga utomhusmiljön. Här är de sociala ytorna ett nav i bostaden, där ni kan laga mat och umgås med nära och kära. Köket är precis som resterande av bostaden harmonisk färgsatt med kulören Cashmere, och köksbänken pryds av en skiva i ljus kvartssten. Här blir det en fröjd att laga mat med väl utvalda vitvaror i bra kvalitet samt generöst med utrymme. Vidare har ni det rofyllda och tysta sovrummet med gott om förvaring och plats för både större säng och nattduksbord. I både sovrum, vardagsrum och kök finns det flera stora fönsterpartier, vilket bjuder på ett fint ljusinsläpp hela dagen. Alla golv i bostaden är enstavs utformad parkett från Kährs Horizon, som går perfekt ihop med de övriga materialen. Avslutningsvis bjuder badrummet på en lyxig hotellkänsla med granitkeramik på golv och väggar i kulören Fjord Sand. Badrumsporslin i Marmite mineral komposit och duschväggar i glas.

Området runt bostaden bjuder ett centralt läge med närhet till både Mariatorget, Zinkensdamm, Södra station och fler busslinjer. Ni bor lika nära till folkliv, caféer och uteserveringar som till Årstavikens skvalpande och Tantos böljande gräsmattor och picknickfiltar. Innerstadstempo bredvid en enorm, grön lunga. Här har ni allt utanför dörren!


Boarea
35 kvm
Avgift
2 815 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-03-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Maria Skolgata såldes av oss 2024-03-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Maria Skolgata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.