Maria Skolgata 87

Maria Skolgata 87

Slutpris

2 650 000 kr


Södermalm— Stockholm

Maria Skolgata 87


Slutpris
2 650 000 kr

Södermalm— Stockholm

Välplanerad etta från 2021 - Exklusiva materialval - Fransk balkong

Varmt välkomna till Maria Skolgata 87 och projektet Studio Maria från 2021. En unik chans att förvärva en bostad i exklusivt utförande och välplanerade kvadratmeter mitt i Södermalms nya designdistrikt.

På den tredje våningen, välkomnas du av denna underbara bostad. Här har ni en välplanerad etta som är noggrant utformad med handplockade materialval, fransk balkong som vetter mot en lugn innergård och optimal planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Köket utgör navet och hjärtat i det här hemmet, och här kan du njuta av matlagningen med högkvalitativa vitvaror, diskmaskin, generöst med förvaringsutrymme och gott om arbetsytor. Köksbänken pryds av en skiva i ljus kvartssten, och skåpen är harmonisk färgsatta med kulören Cashmere, precis som båda garderoberna som finns i bostaden. Material och färgval samverkar genom hela bostaden, vilket ger en exklusiv känsla av en skräddarsydd interiör som är helt anpassad för detta hem. Alla golv i bostaden är enstavs utformad parkett från Kährs Horizon. Avslutningsvis bjuder badrummet på en lyxig hotellkänsla med granitkeramik på golv och väggar i kulören Fjord Sand. Badrumsporslin i Marmite mineral komposit och duschväggar i glas.

Området runt bostaden bjuder ett centralt läge med närhet till både Mariatorget, Zinkensdamm, Södra station och fler busslinjer. Ni bor lika nära till folkliv, caféer och uteserveringar som till Årstavikens skvalpande och Tantos böljande gräsmattor och picknickfiltar. Innerstadstempo bredvid en enorm, grön lunga. Här har ni allt utanför dörren!


Boarea
23 kvm
Avgift
2 226 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-03-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Maria Skolgata såldes av oss 2024-03-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Maria Skolgata.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.