Marmorgatan 11, 2 tr

Marmorgatan 11, 2 tr


Södermalm / Tanto— Stockholm

Marmorgatan 11, 2 trSödermalm / Tanto— Stockholm

Mysig 1,5:a med balkong mot grönska

Varmt välkomna till detta välplanerade hem på Marmorgatan 11. Här bor du bara några minuter bort från Tantolundens ljuvliga grönområden. Direkt när du kliver in möts du av den välkomnande hallen som öppnar upp till lägenhetens andra rum. Stort, fullt möblerbart rum med tillgång till mysig balkong med plats för bord och två stolar med grönska utanför. Rymligt kök med bra förvaringsmöjligheter bakom vita fronter med fina detaljer. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Här bor du insynsskyddat. Bostaden disponeras som 1,5:a.

Brf Marmorlunden är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av totalt 206st lägenheter varav 187st av dessa är upplåtna med bostadsrätt och 19st är hyresrätter. Dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. Föreningen har en vind som för närvarande används som förrådsutrymme (det finns även förråd på källarplan), men det har diskuterats att om ombildning skulle ske hade man även kunnat bygga en takterass med Söders bästa utsikt som alla medlemmar skulle kunna få utnyttja. Garageplatser och parkeringsplatser finns att hyra i föreningen.

Marmorgatan 11 är belägen i lugna kvarter med närhet till vackra promenadstråk längs Årstaviken året om, den grönskande Tantolunden är populär mötespunkt sommartid och den stora skridskobanan på Zinken vintertid. Både Södra Station med bra buss- och pendelförbindelser och Zinkensdamms eller Maria Torgets T-bana är en kort promenad bort. Nära Södermalms puls med biografer, restauranger och butiker på Götgatan, även närhet till trendiga Hornstull med mängder av barer och restauranger. Grönområde direkt utanför porten med promenadstråk och elbelysta löparspår.

Varmt välkomna att höra av dig vid intresse!


Boarea
38 kvm
Avgift
2 648 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 17 (Hiss finns)
Såld
2022-12-02

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Marmorgatan såldes av oss 2022-12-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Marmorgatan.

Boka värdering
Adrian Pekul
Ansvarig mäklare
Talar även Engelska

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad