Medborgarplatsen 11

Medborgarplatsen 11

Slutpris

6 000 000 kr


Södermalm— Stockholm

Medborgarplatsen 11


Slutpris
6 000 000 kr

Södermalm— Stockholm

3:a med 2 härliga balkonger, i hjärtat av Söder

I hjärtat av Söder finns här en charmig 3:a med 2 balkonger och otroliga gemensamma utrymmen i föreningen. Bostaden har ett luftigt vardagsrum som bjuder in till såväl sociala som avkopplande stunder genom att man kan ha större soffgrupp vid den mysiga eldstaden. Via helglasade dörrar kommer du ut till den ena av balkongerna som har utsikt över Medborgarplatsen och den läckra citypulsen. Den andra ligger mer skyddat och har utrymme för loungemöbler och är perfekt för umgänge med familj och vänner. Köket är en dröm för den matlagningsroade och har både utmärkt förvaring och generös arbetsyta. All maskinell utrustning man behöver finns givetvis och till bords sitter man 4-6 personer. Lägenheten har två bra sovrum där det ena kan användas som master bedroom och det andra som antingen barnrum eller arbetsrum. Det helkaklade badrummet har badkar och dessutom tvättmaskin. Bra förvaring i garderobsvägg i hallen och tillhörande källarförråd.

Här bor du i en förening som är lyxigt utrustad med flera fantastiska gemensamma utrymmen. Högst upp på våning 25 i Tornet ligger festlokalen kallad topplokalen, med stans läckraste utsikt över Stockholms landmärken. Lokalen kan hyras av föreningens medlemmar för privata tillfällen under hela veckan. Uppe på taket på båda Kuberna finns takterrasser som kan användas för enklare fester eller som plats att få sig lite sol. På plan E1 ligger fräscha pool- och bastuavdelning med relaxgrupper, fin kaklad pool och rymlig bastu. För den som har långväga gäster finns två övernattningslägenheter på bottenvåningen på Bågen och som går att hyra för 300 respektive 400 kr/ natten. Den mindre lägenheten har sängplatser för 4 personer och den större för 6 personer. Här finns även pentry och sittgrupper. I föreningen finns hela 4 tvättstugor samt en grovtvättstuga. För att boka de gemensamma utrymmena finns bokningssida på hemsidan. Takterrasserna behöver dock inte bokas.

Välkommen på visning till en personlig och charmig Söderpärla!


Boarea
70 kvm
Avgift
4 578 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-03-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.