Möregatan 7, 6 tr

Möregatan 7, 6 tr

Slutpris

3 525 000 kr


Södermalm— Stockholm

Möregatan 7, 6 tr


Slutpris
3 525 000 kr

Södermalm— Stockholm

Genomgående, mycket ljus mini-tvåa. Fransk balkong i väst. Toppläge invid SoFo!

Mycket ljus, genomgående 30-talspärla med fransk balkong i härligt västläge. Högst upp i huset (förutom vind) med fönster i två väderstreck ger ett generöst ljusinsläpp samt sol både morgon & kväll in i lägenheten. Fri utsikt mot lugn återvändsgata i båda riktningar. Lägenheten präglas av mycket himmelkontakt, takåsar samt grönskande parklek tack vare sitt höga läge och inglasade dubbeldörrar. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och enskild matplats. Välplanerat kök med bl.a fullstor kyl/frys och inbyggd bänkdiskmaskin. Praktiskt sovrum med skjutdörr och plats för dubbelsäng. Fräscht badrum med tvättmaskin. Ypperlig förvaring i lägenheten med garderober, klädkammare och vindsförråd om ca 5 kvm.

Äkta förening med god ekonomi som äger marken. Tilltalande fastighet anno 1937 med toppläge invid SoFo och intill Rosenlundsparken. Arkitekt var Nils R Hjort. Tre hyresrättslägenheter bidrar med extraintäkter till föreningen och utgör en dold tillgång för föreningen.

Bostaden är belägen i ett lugnt område i hjärtat av Södermalm invid Rosenlundsparken med all tänkbar service i närområdet. Området erbjuder en härlig mix av det gamla kontra det moderna Söder med ett sprudlande nöjesliv och stort utbud av caféer och restauranger. Lugna kvarter med Medborgarplatsens, Götgatan och Mariatorgets stadspuls på bekvämt avstånd. Trivsamma grönområden längs Tantolunden och Årstavikens glittrande vatten. Mycket goda kommunikationer via t-bana med Mariatorgets röda linje samt Medborgarplatsens gröna linje, även Södra Station med pendeltåg samt flertalet busslinjer endast minuter bort.


Boarea
37 kvm
Avgift
2 578 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-12-03

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Möregatan såldes av oss 2020-12-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Möregatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.