Norr Mälarstrand 88, 3 tr / Kungsholmen / Stockholm

Representativ & karaktärsfull 2:a med underbar utsikt mot Mälaren!

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
2 449 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-02-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norr Mälarstrand såldes av oss 2020-02-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norr Mälarstrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbart renoverad 2:a i anrik fastighet på en av Stockholms mest eftertraktade adresser - med fantastik utsikt över Mälaren! Här är allting renoverat i en stilren stil och ytorna är planerade med omsorg. Tidstypiska detaljer såsom speglade dörrar och spröjsade fönster är bevarade. Ni möts av en inbjudande tambur/ passage som leder till lägenhetens alla rum. Ljusinsläppet är väldigt generöst med flertalet fönsterpartier som vetter mot vattnet. Lägenheten är socialt planerad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum med en smart förvaringslösning via en walk-in-closet som binder sovrummet till passagen. Golven pryds av stilfullt och slipat trägolv, fiskbensmönstrat i vardags -och sovrum samt furuplankor i köket. Golvet i hall/ passage pryds av en stilren och behaglig Kasthall matta.

Välskött förening med låga avgifter och de stora renoveringarna bakom sig. Totala skulden ligger på 1 miljon.

Läget på Kungsholmen kan inte bli bättre. Attraktivt läge intill Rålambshovsparken och Riddarfjärden - sjöglimt från alla fönster, samtidigt nära till pulsen på Hantverkargatan och Fridhemsplan med kommunikationer och butiker. Längs Norr Mälarstrand finns strandpromenadstråk och välrenommerade restauranger och en kort promenad leder dig till Västermalmsgallerian och tunnelbanan. Dessutom är det gångavstånd till Stockholms City och Central.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.