Norra Agnegatan 40, 3 tr

Norra Agnegatan 40, 3 tr

Slutpris

5 300 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Norra Agnegatan 40, 3 tr


Slutpris
5 300 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Sekelskifteslägenhet med populärt läge i vacker fastighet

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet med vackra byggnadsdetaljer från sekelskiftet. Lägenheten har ett genomgående läge i fastigheten och med en imponerande takhöjd känns lägenheten rymlig och ljus. Vardagsrummet har stora spröjsade fönsterpartier ut mot lugna Norra Agnegatan. Här finns plats för både matbord och sällskapsmöbler. Sovrummet i fil, även detta med stora vackra fönsterpartier rymmer dubbelsäng och garderobsvägg som ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Det nyrenoverade köket i lantligt stil ligger beläget mot innergården med fönster ovanför diskbänken. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Mot hallen finns ett vackert fönster som skapar karaktär. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Hela lägenheten har ljusa fina ytskikt med vackra brädgolv och ljus ton.

På Norra Agnegatan 40 flyttar du in i en ytterst välskött fastighet och i Brf med låg belåning och goda hyresintäkter från lokalerna. En grönskande innergård finns att njuta av för föreningens medlemmar. Till lägenheten hör ett separat förråd.

Du bor med ett ytterst centralt och lugnt läge på återvändsgränd som sommartid stängs av och blir gågata med gångavstånd till City och T-Centralen med Arlanda Express. I din absoluta närhet finns ett rikt utbud av restauranger, all tänkbar service och shopping. På samma gata ligger bland annat den populära restaurangen Agnes och Texas Longhorn. Kommunikationerna är oslagbara med såväl 1:ans och 65:ans buss som stannar strax utanför dörren eller om du väljer att ta en kort promenad till T-Centralen eller Rådhusets tunnelbana. Du når snabbt vackra Rådhusparken samt Norr Mälarstrand och Kungsholms Strands lummiga promenad- och löparspår som tar dig runt om Kungsholmen.


Boarea
60 kvm
Avgift
2 222 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-09-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Norra Agnegatan såldes av oss 2020-09-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norra Agnegatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.