Norrbackagatan 4, 1 tr

Norrbackagatan 4, 1 tr

Slutpris

9 700 000 kr


Vasastan / Birkastan— Stockholm

Norrbackagatan 4, 1 tr


Slutpris
9 700 000 kr

Vasastan / Birkastan— Stockholm

20-talspärla med generösa utrymmen och bevarade originaldetaljer!

En elegant bostad i en imponerande byggnad från 1929, belägen på en åtråvärd plats i Birkastan. Med sin charm från 1920-talet erbjuder denna bostad vackert fiskbensmönstrat golv, takrosetter och lister, klassiska skjutdörrar, generös takhöjd och en fungerande öppen spis! Lägenheten är ljust genomströmmad med fönster som fångar ljuset från olika väderstreck. Det rymliga vardagsrummet är smyckat med ett magnifikt burspråk och erbjuder en trevlig utsikt över både den grönskande Bråvallagatan åt ena hållet och en glimt av Karlbergskanalen åt det andra. Den imponerande matsalen har också en fungerande öppen spis. Det fräscha och fullt utrustade köket med moderna vitvaror som också har plats för ett mindre matsalsbord samt bevarade serveringsskåp. Vardagsrummet är enkelt att möblera med gott om utrymme för soffgrupper, mediamöbler, förvaringsenheter och andra önskade möbler. Två bekväma sovrum erbjuder plats för stora dubbelsängar, sängbord och andra möbler. Det fräscha badrummet har ett badkar och är förberett för tvättmaskin. Dessutom finns det en extra toalett i lägenheten. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med en mindre garderob i hallen, dubbla garderobsväggar samt att lägenhetsinnehavaren disponerar två förråd (i källaren och på vinden)

Äkta bostadsrättsförening med mycket god ekonomi som också äger marken. Två uthyrda lokaler med extraintäkter till föreningen på ca 215.000 kr/år. Lån/kvm uppgick till 1 629 kr enligt årsredovisningen för 2022. Föreningen har också 1,2 milj i kassan.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Några guldkorn som inte bör missas är Raw, Mellqvist kaffebar, Mellow och Café Levinskys. Ta en promenad över till Fridhemsplan via St:Eriksbron och shoppa i populära Västermalmsgallerian. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Mycket goda kommunikationer med tunnelbana, flygbussar samt flertalet bussar (bl.a. 3, 4, 72, 42). Pendeltåg finns vid Odenplans Station med uppgång på Vanadisvägen.


Boarea
100.5 kvm
Avgift
4 286 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Norrbackagatan såldes av oss 2024-04-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norrbackagatan.

Boka värdering

Patrik Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sophie Karlsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.