Sök Meny
Såld

Stockholm / Norrtullsgatan 38, 1 TR

Väldisponerad 1:a om 29 kvm med balkong och ett fantastiskt läge i Vasastan!

Varmt välkomna till denna väldisponerade 1:a om 29 kvm i vackra Vasastan! Här finner du ett stort rum med utgång till balkongen, rummet är ljust och har plats för säng, soffgrupp, matbord och mediamöbler. En inre hall med förvaring i två platsbyggda garderober. Ett välplanerat kök och ett modernt duschrum med golvvärme. Bo på ett av Stockholms mest eftertraktade lägen med direkt närhet till allt Vasastan har att erbjuda såsom trevliga restauranger och caféer. En kort promenad bort ligger grönskande Hagaparken och Vasaparken där du bland mycket annat kan avnjuta en picknick, spela minigolf, sola på sommaren eller åka skridskor på vintern. Exceptionellt goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och tunnelbanans gröna linje vid Odenplan.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm
Norrtullsgatan 38, 1 TR
Slutpris: 2 700 000 kr
Boarea: 29 kvm
Avgift: 1 593 kr/mån
Driftkostnad: 375 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Norrtullsgatan