Nytorgsgatan 15

Nytorgsgatan 15

Slutpris

3 650 000 kr


Södermalm— Stockholm

Nytorgsgatan 15


Slutpris
3 650 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus välplanerad funkis 2:a - Populär förening - 2 takterrasser med otrolig vy

- Superläge mellan Mosebacke och Nytorget
- Arkitektritat funkishus
- Låg avgift
- Separat sovrum för dubbelsäng
- Välplanerade kvadratmeter som gör att bostaden upplevs större än 38 kvm!

Här bor du i en äldre fastighet med vackert trapphus och flera originaldetaljer från byggåret 1938. Lägenheten är ljus med stora fönster och har en generös takhöjd om ca 2,7 m. Lägenhetens hjärta är det moderna, ljusa och sociala köket, här kan du umgås och laga mat med familj och vänner. Förvaringen är kanon och arbetsytorna goda. Här kan du med lätthet briljera som kock i köket på den matlagningsvänliga gasspisen samtidigt som du underhåller vännerna över bardisken. Gott om förvaring finns i både hall och sovrum. Sovrummet inrymmer idag en säng som är 1,6 m bred men här får du även plats med större säng eller mindre säng och skrivbord tex, om det önskas. Idag finns arbetsplats i vardagsrummet. Badrummet är fräscht och helkaklat med förvaring i väggskåp och utrymme för tvättmaskin om så önskas.

Här bor du i en stabil förening som äger marken. Brf Nytorgsbacken registrerades år 1999 och äger fastigheten som byggdes år 1938. Föreningen består av 78 bostadsrätter 1 hyresrätt samt 4 lokaler. Dessutom har föreningen två helt otroliga terrasser som måste upplevas på plats där du både kan njuta av morgonsol på den ena och kvällssol på den andra.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
2 355 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 tr (Hiss finns)
Såld
2023-06-02

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Nytorgsgatan såldes av oss 2023-06-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Nytorgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.