Odengatan 86, 2,5 tr / Vasastan/Odenplan / Stockholm

Sekelskiftesdröm med en modern touch och utsikt mot Vasaparken!

Slutpris
4 935 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
1 609 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2.5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Odengatan såldes av oss 2019-02-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Odengatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan/Odenplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna denna sekelskiftesdröm med en modern touch och utsikt mot Vasaparken! Bostaden pryds av flertalet originaldetaljer såsom speglade pardörrar, takrosett, stuckaturer, fönster med spröjs och djupa nischer och en generös takhöjd om 3,1 m. Tack vare takhöjden och lägenhetens stora fönster blir lägenheten väldigt ljus och luftig. På bästa adress finner ni detta drömboende som har allt ni kan önska med en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrummet når ni via pampiga pardörrar från hallen och tack vare den stilrena väggen med industrifönster har ni utsikt mot Vasaparken även här. Genomgående för lägenheten är den goda förvaringen med en rymlig klädkammare, garderobsvägg i sovrummet, ytterligare plats för förvaring finns i hallen om önskas samt ett källarförråd.

Här bor ni på en av Vasastans mest attraktiva adresser med grönskande Vasaparken och Odenplans puls utanför dörren i en mycket stabil och välskött förening.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.