Ola Hanssonsgatan 9, 3 tr / Kungsholmen/Kristineberg / Stockholm

Perfekt etta högst upp i huset med härlig balkong och soligt läge!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
2 242 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ola Hanssonsgatan såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ola Hanssonsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en smart planerad etta i fint skick med mysig balkong i skönt solläge i charmiga Kristineberg! Planlösningen disponeras genom en trevlig hall där det finns gott om förvaring i klädkammare med fönster. Härligt rum som har plats för vardagsrumsmöblemang och matplats. Här finns även en sovalkov med ett mindre fönster. Fina dubbeldörrar ut mot den rymliga balkongen med ett högt läge och utsikt mot Stockholms Stadshus i horisonten! Slutligen ett stilrent och praktiskt arbetskök.

Här bor du granne med vackra omgivningar och mysiga badklippor. Inom 2 minuters promenad finns en mataffär och en kort promenad bort ligger Lindhagens galleria, i området finns även flertalet restauranger, bl.a. populära Solstugan i Fredhäll och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 10 minuter. Föreningen är välskött och har god ekonomi.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.