Ölandsgatan 46, 3 tr

Ölandsgatan 46, 3 tr

Slutpris

3 995 000 kr


Sofo / Södermalm— Stockholm

Ölandsgatan 46, 3 tr


Slutpris
3 995 000 kr

Sofo / Södermalm— Stockholm

Välplanerad 20-tals tvåa med bygglov för balkong mot innergård

Välplanerad 20-tals tvåa med bygglov för balkong mot innergård!
Varmt välkomna till Ölandsgatan 46, en färgglad fastighet från 1929 beläget på lugn gata med närhet till allt! Här bor ni med direkt närhet till både grönskande parker men även Nytorget och Skanstull med tunnelbanan runt hörnet.

I högt läge på våning tre hittar du denna trevliga lägenhet som harmoniskt kombinerar det moderna med det tidstypiska. Här möts du av en rad fina attribut som återspeglar byggnadens byggår, såsom den generösa takhöjden, spröjsade fönster, klassiska spanjoletter, vackert spegelindelade dörrar och fina trägolv som sträcker sig genom hela bostaden. Bostaden erbjuder inte bara vackra detaljer utan också välplanerade kvadratmeter som skapar rum för matlagning, umgänge och en fridfull sovplats. Genom två stora fönsterpartier genomsyras lägenheten av ljus och vy mot vackra fasader i varma kulörer. Det här hemmet är perfekt för den som söker en välkomnande och rymlig bostad med gott om plats och och dessutom ligger på absolut bästa läge på Södermalm.

På Ölandsgatan bor ni med närheten till allt. Här har ni Nytorget några minuter bort, Skanstull centrum med tunnelbana runt knuten, parker och grönområden nära och flera matbutiker, restauranger, gym, butiker och allt du kan tänka dig behöva. Absolut topp-läge på Södermalm, som passar alla. En härlig kombination mellan lugna gator med fina hus och livligare kvarter med restauranger och barer!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 994 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2024-02-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ölandsgatan såldes av oss 2024-02-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ölandsgatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.