Östermalmsgatan 29A, 5 tr

Östermalmsgatan 29A, 5 tr

Slutpris

6 750 000 kr


Östermalm / Lärkstaden— Stockholm

Östermalmsgatan 29A, 5 tr


Slutpris
6 750 000 kr

Östermalm / Lärkstaden— Stockholm

Vindsvåning med terrass och öppen spis i Lärkstaden!

Varmt välkomna till denna unika vindslägenhet på Östermalmsgatan! Bostaden ligger högst upp i huset med terrass och magnifik utsikt över Östermalms takåsar och kyrktorn. Lägenheten har en ljus och genomgående öppen planlösning och en takhöjd på 4,35 meter vilket ger en fantastisk rymd och karaktär ihop med snedtak och synliga balkar. Vardagsrum och kök är bostadens hjärta med sin sociala och inbjudande planlösning. Samla vänner och familj och njut av varandras sällskap vid det stora middagsbordet eller i en soffgrupp intill braskaminen. I köket finns en gedigen köksö som utgör både förvaring, arbetsyta och flera sittplatser. Härifrån når ni också terrassen med strålande utsikt och vy över kvarteret. Sover gott gör man i det ljuvliga sovrummet med egen ingång till badrummet som är indelat i två avdelningar med bad samt tvätt och så WC med handfat. Sammanfattningsvis ett boende för den kräsne och för dig med högt ställda krav. Läget är privat men samtidigt med ett utmärkt läge mitt på Östermalm. Tilltalande interiör, ostört och privat läge högst upp i huset med både terrass och braskamin.

Lägenheten är belägen i Lärkstaden på Östermalm, i lugna och mysiga kvarter men samtidigt med centralt läge och citypuls bara en kort promenad bort. Njut av grönskan, vattnet och lugnet på Norra Djurgården och följ naturens årstidsväxlingar. Kommunikationerna är utmärka med både bussar och tunnelbana vid tekniska högskolan. Är du hungrig så finns många alternativ då utbudet av restauranger, caféer och barer är stort.


Välkomna på visning!


Boarea
65 kvm
Avgift
2 167 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-11-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.