Östhammarsgatan 69

Östhammarsgatan 69


Östermalm / Gärdet— Stockholm

Östhammarsgatan 69Östermalm / Gärdet— Stockholm

Varmt välkomna till en lägenhet med chansen att sätta er egna prägel och möjlighet att renovera fram en riktigt drömbostad.

- Möjlig mini-tvåa
- Renoverat och fint badrum
- Vacker originalparkett i vardagsrummet
- Fönsterpartier längs med hela lägenheten
- Busshållplats runt hörnet

På uppdrag av föreningen säljs nu en av fyra återstående hyresrätter. En oslipad diamant med stor potential i ett grönskande läge. Bostaden ligger på en lugn bilfri gata med en trevlig park som närmsta granne. Högt i tak och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Lägenheten har genomgående renoveringsbehov förutom badrummet som nyligen är renoverat.

Föreningen Brf London 1 är en äkta förening från 2009. Föreningen äger marken och förvaltar fastigheten London 4 som är försäkrad hos Brandkontoret. Föreningen upplåter 42 lägenheter med bostadsrätt, 4 hyresrätter samt 1 bostadsrättslokal.

Bostaden är belägen på Gärdet. Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Ladugårdsgärdet ligger med motionsspår, utegym, Kampementsbadet och naturupplevelser precis intill. Lite längre upp på gatan finns en matbutik samt en handfull restauranger runt husknuten. För den träningsintresserade finns SATS Gärdet och Paddel i frihamnen några minuter bort. På behagligt promenadavstånd når du populära Fältöversten med sitt breda utbud av shopping, matbutiker, restauranger samt ytterligare vardagsservice. Utanför huset går 1:ans buss väldigt frekvent som tar dig igenom hela stan. Röd tunnelbanelinje med station Gärdet, uppgång på Värtavägen inom 10 min promenad.

Här finns möjligheter att skapa en planlösning (möjlig mini tvåa) och ytskikt helt efter egen smak och preferenser.

Varmt välkomna att framföra ert intresse!


Boarea
39 kvm
Avgift
3 078 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Östhammarsgatan såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Östhammarsgatan.

Boka värdering
Emelie Jakobsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Benjamin Chantrhom
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad