Östhammarsgatan 64, vån 6

Östhammarsgatan 64, vån 6

Slutpris

6 000 000 kr


Gärdet/ Östermalm— Stockholm

Östhammarsgatan 64, vån 6


Slutpris
6 000 000 kr

Gärdet/ Östermalm— Stockholm

Öppningsbara panoramafönster med ca 10 meter balkong. Gym, garage och tvättstuga i huset!

Ljuvligt boende med stora öppningsbara panoramafönster i högt läge på våning 6 med utgång till den stora franska balkongen som sträcker sig längst med lägenheten och presenterar utsikt över grönska, vatten och takåsar.

De stora öppningsbara fönsterpartierna sträcker sig i fil från golv till tak och ger ett exceptionellt ljusinsläpp. Den franska balkongen bjuder på en härlig vy ner mot vattnet i Frihamne och grönskande gärdetsfältet dit solen når från väst under eftermiddag och kvällen. Samtliga glaspartier har separata elektriska solgardiner på utsidan som du kan reglera individuellt. Boendet är färdigställt av Oscar Properties under 2011 och är inrett i vackra ljusa naturmaterial med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där fokus ligger på generösa sällskapsytor. Stilrent kök från HTH som är fullt utrustat med vitvaror från bland annat Gaggenau med skåpluckor i vacker äkta rosenträ/Palisander. Genomgående robusta plankgolv i mörktonat trä. Vardagsrummet har gott om plats för möblering med större sällskapsdel och matbord för många middagsgäster. Det rymliga sovrummet har plats för större dubbelsäng och skrivbord samt mycket bra förvaring i garderob som löper längs med ena väggen. Badrummet är inrett i sobra materialval och utrustat med tvättmaskin (torktumlare kan installeras för att få tvättpelare. Ett boende utöver det vanliga i lugn stadsdel nära till city som absolut måste upplevas på plats!

Brf Sandhamnsgatan 39 - en äkta förening som äger marken.
Fastighetens ursprungliga byggår är 1947 och byggdes om 2011.
Fastighet består av 67 bostadsrätter och tre hyresrättslokaler som ger goda intäkter.
Hyresgäster i lokalerna är Funka Deli, Vår Omtanke Sverige AB och Bonrec AB.

Här välkomnas du in i en modern fastighet med känsla för detaljer. I huset finns bland annat ett välutrustat gym som medlemmarna fritt kan nyttja, garage, tvättstuga och cykelförråd. Ett annat trevligt inslag är lokalhyresgästen Funka Deli som har en härlig uteservering i söderläge, precis invid husets entré. Här kan du njuta av frukost, brunch, lunch och middag i sommarvärmen. Brf Sandhamnsgatan 39 är en välskött förening och i avgiften ingår värme, vatten, ett basutbud av tv-kanaler, bredband och gym.

Som boende på Östhammarsgatan bor du precis invid grönska och natur med närhet till såväl vattnet och citypulsen. För dig som har en aktiv livsstil passar läget perfekt med fina banor för beachvolleyboll, fotbollsplaner, utomhusgym samt Kampementsbadet där allt ligger samlat rakt över gatan och precis utanför dörren. En minut bort når du SATS träningscenter med squash-bana och med en kortare cykeltur når du även Frihamnens padelbanor. På de härliga Gärdesfälten finner du Stockholms mest centrala skidspår, elljusslinga för skidåkning eller löparrundor runt Kaknästornet. I kvarteret finns även flertalet trevliga restauranger och fik, Ica nära samt stora Ica Kvantum ligger på kort gångavstånd.
Bra kommunikationer med buss nr 1 som stannar precis utanför porten samt buss 72 och 76 som stannar i närheten. Men tunnelbana tar du röd linje med station Gärdet, uppgång på Värtavägen som ligger med cirka 5 min promenad från lägenheten.

Välkomna på visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
4 850 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Östhammarsgatan såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Östhammarsgatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.