Pilgatan 19C, 3 tr

Pilgatan 19C, 3 tr

Slutpris

7 875 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Pilgatan 19C, 3 tr


Slutpris
7 875 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Öppen planlösning - högt i tak - möjlig 4:a - Balkong - Nytt stambytt badrum

Varmt välkomna till denna fint renoverade trea (möjlig 4:a) i vacker fastighet från 1884. Här bor du med ett högt och ljust läge och utsikt över Landstingsparken.

Lägenheten har vackra originaldetaljer, så som högt i tak och speglade fönsternischer. Lägenheten har genomgående renoverats med nyinlagd fiskbensparkett i ek, omdragen el, framtagning av takhöjden i samtliga rum, samt alla ytskikt som målats in i ljusa kulörer. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med stora fönsterpartier i fil ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Det snyggt renoverade köket har bänkskiva i Carrara-marmor och vitvarorna är integrerade bakom skåp. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn och induktionshäll.

Hallen har ypperliga förvaringsmöjligheter med garderobsvägg i fullhöjd. Den ena sovrummet rymmer garderobsvägg och dubbelsäng. Härifrån finns en fantastisk balkong mot föreningens innergård. Det andra sovrummet kan enkelt delas av till två sovrum med varsitt fönster. Båda sovrummen har lugnt läge mot innergården.

Badrummet är helkaklat och stambytt med duschhörna, inbyggd tvättmaskin/torktumlare, väggskåp med integrerade eluttag samt belysning och vägghängd wc. Grön kolmårdsmarmor på golv med golvvärme och vita väggar.

Förening med goda dolda tillgångar med många hyresrätter kvar i föreningens ägo.

Bo i populära kvarter intill Norr Mälarstrand med trevliga promenadstråk samt ett rikt utbud av restauranger och caféer. Kort promenadavstånd till Kungsholmstorg och Fridhemsplan med stort utbud av affärer, service och kommunikationer.


Boarea
86 kvm
Avgift
4 300 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-06-17

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Pilgatan såldes av oss 2020-06-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pilgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.