Polhemsgatan 16, 2 tr / Stockholm

Välkomna till en välplanerad 3:a i toppskick med bästa läge på Kungsholmen med garage i föreningen!

Slutpris
6 075 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
2 060 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Polhemsgatan såldes av oss 2017-10-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Polhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Polhemsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna smakfulla och optimalt planerade 3:a belägen mot innergården i utmärkt läge invid Norr Mälarstrand. Större delen av lägenheten renoverad 2015/2016 och har genomgående mycket fina ytskikt samt stilsäkra materialval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och balkong ger en social yta att umgås på. Rofyllt sovrum med angränsade klädkammare, som även fungerar som barnrum, med härlig inredning och gott om förvaring samt ett lyxigt badrum med hotellkänsla och goda förvaringsmöjligheter.

Föreningen är välskött med god ekonomi samt låg månadsavgift. Föreningen har även ett garage där det finns goda möjligheter till en plats för endast 600 kr per månad!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration