Pontonjärgatan 43, 5tr

Pontonjärgatan 43, 5tr

Slutpris

4 875 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Pontonjärgatan 43, 5tr


Slutpris
4 875 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad 2:a högt upp i vacker 20-talsfastighet!

Välplanerad 2:a högt upp i vacker 20-talsfastighet! Bostaden har vackra detaljer som fiskbensparkett, stora vackra fönster med spanjoletthandtag och spegelindelade dörrar. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket är luftigt och har vacker ljussättning genom två stora fönster. Här får man utan problem rum med såväl större soffgrupp som matplats för stora sällskap. Det trevliga köket har generös förvaring bakom sandfärgade fronter och ramar in rummet fint. Sovrummet som är vackert och rofyllt har plats för dubbelsäng och gott om utrymme för annat sängkammarmöblemang. Via hallen når man det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Lägenheten har bra förvaring i klädkammare i sovrummet och tillhörande källarförråd. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi och som dessutom har tre hyreslägenheter som dold tillgång. Nyligen såldes en hyresrätt och föreningen kommer bland annat annat att använda kapitaltillskottet för att amortera.

Med närhet till såväl natur som stadspuls har lägenheten ett perfekt läge på bästa adress mitt på Kungsholmen. Omgivningarna erbjuder flertalet grönområden för rekreation och avkoppling såsom te.x. Rålambshovsparken, Pontonjärparken och Kronobergsparken. Här finns även perfekta motionsslingor längs närliggande Norr Mälarstrand. För inomhusträning finns SATS, Friskis & Svettis m.fl. i direkt närhet. Området kring Fridhemsplan erbjuder ett stort utbud av restauranger, mysiga caféer, butiker och populära Västermalmsgallerian.

Välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 057 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-12-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.