Pontonjärgatan 30, 6 tr

Pontonjärgatan 30, 6 tr

Slutpris

6 650 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Pontonjärgatan 30, 6 tr


Slutpris
6 650 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus och välplanerad 2:a (möjlig 3:a) med absolut toppläge nära Norr Mälarstrand och Riddarfjärden!

Ljus och välplanerad 1920-talstvåa (möjlig 3:a) i mycket bra skick. Högst eftertraktad adress på nedre Kungsholmen nära Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Attraktiv hörnlägenhet, genomgående med stora fönster i tre väderstreck. Högt upp i huset och bra ljusinsläpp. 1920-talscharm med speglade dörrar, eleganta fönsterpartier och vackra trägolv. Köket är stilrent renoverat 2021 med kvalitativa vitvaror och smakfulla materialval. Möjlig 3:a, se gärna de alternativa planskisserna. Balkong finns i trapphuset utanför lägenheten. Kabel-tv och bredband ingår i avgiften. För extern förvaring finns ett källarförråd om ca 4 kvm. Stabil, äkta förening som äger marken. Stilfull fastighet anno 1925 med vackert trapphus och hiss. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv. Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Petite France, Orangeriet och AG. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Ett flertal förskolor och skolor finns i närområdet. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. Endast ca 15 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda Express.


Boarea
65 kvm
Avgift
4 294 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-06-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Pontonjärgatan såldes av oss 2024-06-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pontonjärgatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.