Rålambsvägen 29, 4 tr

Rålambsvägen 29, 4 tr

Slutpris

4 500 000 kr


Kungsholmen / Marieberg— Stockholm

Rålambsvägen 29, 4 tr


Slutpris
4 500 000 kr

Kungsholmen / Marieberg— Stockholm

Balkong med kvällssol - Fungerande, charmig öppen spis - Högt upp utan insyn - Fin vidsträckt utsikt

ACCEPTERAT PRIS! Ljus, mycket välplanerad tvåa med toppläge i Fredhäll. Högt, insynsfritt läge och rejäl balkong med kvällssol. Charmig öppen spis bidrar till mysiga kvällar och vinterdagar. Gott om plats för önskade utemöbler såsom loungemöbler eller caféset. Mycket ljus lägenhet tack vare fönster i två väderstreck. Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök med utrymme för matsalsdel, soffa, soffbord, arbetshörna och övrig önskad möblering. Luftigt sovrum med bra förvaring i hel garderobsvägg, plats för önskad sängstorlek (idag 180 cm). Fullt utrustat kök med diskmaskin och kvalitativa, integrerade vitvaror samt smakfulla materialval överlag. Ypperlig förvaring i lägenheten flertalet garderobslösningar och även källarförråd om ca 3-4 kvm.

Stambytt fastighet med hiss. Äkta, stabil förening med mycket god ekonomi som äger marken. En hyresrätt kvar, som ska betraktas som en dold tillgång. Rejäl takterrass med magnifik utsikt över Stockholm, utrustat med matgrupp, loungegrupp och kolgrill. Brf Rålambsvägen 29 är en äkta och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi som också äger marken.

Lugnt toppläge på Kungsholmen med närhet till shopping, vatten och grönska. Idylliskt belägen fastighet med innerstadens puls runt hörnet. Grönskande Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv på kort gångavstånd. I Marieberg finns all tänkbar service så som apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker Matpressen. Fridhemsplan och Västermalmsgallerian nås på kort avstånd. Ypperliga kommunikationer med bussar och närhet till T-bana, Thorlidsplan är närmast men även Kristinebergs T-bana finns på kort gångavstånd. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten. Kungsholmens Gymnasium och Rålambshovsskolan i området. Närliggande badplatser: Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet eller Fredhälls underbara badklippor.


Boarea
52 kvm
Avgift
3 036 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-06-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.