Ringvägen 139 B, 5/5 tr

Ringvägen 139 B, 5/5 tr

Slutpris

4 900 000 kr


Södermalm / SoFo— Stockholm

Ringvägen 139 B, 5/5 tr


Slutpris
4 900 000 kr

Södermalm / SoFo— Stockholm

Kungsbalkong - Söderläge med sol från morgon till kväll - Takhöjd om ca 2,8 m - Originaldetaljer

Ljus, mycket välplanerad 20-talstvåa med magnifik kungsbalkong i optimalt söderläge! Högst upp i huset, med sol från morgon till kväll och fri vy. Toppläge i attraktiva SoFo, på bästa läge mittemellan Vitabergsparkens lugn och Nytorgets omfattande utbud av restauranger, butiker och shopping. Bästa delen av Ringvägen, med grönskande trädallé! 20-talscharm med bl.a generös takhöjd om ca 2,8 meter, stuckatur, takrosetter, fiskbensparkett och munblåst fönsterglas, vilket ger fint ljusspel. Luftig lägenhet, känns mycket större än den är! Stilrent, fullt utrustat kök från Marbodal. Öppen planlösning mot vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, matgrupp och även arbetshörna om så önskas. Rymligt sovrum med utrymme för dubbelsäng, sängbord och garderobsförvaring. Fräscht badrum med mörkt klinkergolv (natursten), golvvärme och kaklade väggar med marmormönster, samt separat tvättstugedel med tvättmaskin. Praktiskt med hiss hela vägen upp, entré från båda trapphus. Ypperlig förvaring i lägenheten med klädkammare, garderober och även vindsförråd om ca 4 kvm. Säljarna har i dialog med föreningen undersökt möjligheterna att producera ett övre våningsplan och därmed skapa en etagelägenhet. Föreningen är positiva till att undersöka förutsättningarna vidare. Se gärna skisser under dokument.

Äkta förening med god ekonomi som äger marken, lån/kvm var 2021 enbart 3.279 kr. Uthyrd lokal som bidrar med extraintäkter till föreningen. Kassa på ca 1,2 milj och ett bra kassaflöde, positivt resultat efter avskrivningar. Fastigheten är K-märkt med grön klassificering. Gott om trevliga gemensamma utrymmen, såsom bastu med relax, föreningslokal med träningsutrustning, pingisbord m.m.

Söder om Folkungagatan, i folkmun kallat SoFo - präglas av vackra fastigheter, trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel, eller ta en promenad till Årstavikens bad. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Några guldkorn som inte bör missas är Urban Deli, Pom och Flora samt trendiga Trädgården! Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. Missa inte heller strandpromenaden längs Hammarbykanalen och Erikdalsbadet. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och ett stenkast bort finns tunnelbanans gröna linje vid Skanstull. Busshållsplats Södermannagatan samt Skanstull finns strax utanför med bl.a. linje 3, 4, 57, 74 och 96 m.fl. Blå linje kommer också att öppnas vid Barnängen.


Boarea
49 kvm
Avgift
3 358 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-09-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2022-09-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.