Roslagsgatan 13A, 2tr / Vasastan / Stockholm

Trevlig 4:a i charmiga Vasastan

Slutpris
9 400 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
3 657 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-12-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslagsgatan såldes av oss 2019-12-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Roslagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska sekelskifteslägenhet på 100 kvm i ett av Stockholms mest eftertraktade områden. Lägenheten präglas av tidstypiska detaljer så som generös takhöjd, charmiga pardörrar, dekorativ stuckatur, bra ljusinsläpp och exklusiv burspråk. Med den välplanerade planlösningen välkomnas du av en stor och inbjudande hall med klädkammare och WC. Från hallen når du flera av lägenhetens rum. Fortsätter du in i lägenheten når du matsalen där du kan duka upp långbord för större sällskap intill det vackra burspråket. Vidare in i vardagsrummet finns utrymme för ordentlig soffgrupp med tillhörande möblemang. De två sovrummen är rymliga med goda förvaringsmöjligheter tack vare inbyggda garderober och intill ett av sovrummen finner du ett kaklat badrum. Via serveringsgången når du köket där du får plats med ytterligare matbord, perfekt för frukosten på morgonen.

Precis utanför porten ligger Surbrunnsgatan busshållplats med linje 50 som tar dig till Stockholm city via Odenplan där bussar, tunnelbana och pendeltåg går. Om du istället väljer att gå till Odenplan tar detta endast ca 10 minuter, och Stockholms stadsbibliotek ligger halvvägs. Vasastaden är känd för sina vackra sekelskifteshus och här bor du i ett lugnt område med närhet till ett stort utbud av restauranger och caféer som kantar gatorna. Du har även närhet till fantastiska naturområden så som Hagaparken, Vanadislunden, Vasaparken och Brunnsviken. Vill du närmre storstadspulsen och bra shopping ligger Östermalm och Stureplan endast en kort cykel-/bussfärd bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vasastan

Vasastan har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i tack vare dess breda utbud och mysiga kvarter.

Natur och fritid

Något Vasastan är känd för är sina vackra sekelskifteshus och grönskande parker. Här finner du bland annat Vasaparken med café, minigolf och lekpark, Observatorielunden med Observatoriemuseet, och Vanadislunden med utegym och utomhusbad. I norra gränsar området med Brunnsviken som kantas av trevliga promenadstråk, badplatser och båtklubbar. Här i Vasastan har du närhet till bra shopping och aktiviteter, och du får inte missa Norra Brunn där du kan njuta av en kväll fylld med duktiga komiker och höga skratt.

Restauranger

Längs med gatorna finns det mängder av trevliga restauranger och caféer, både kända kedjor och individuella ställen. Här finns allt ifrån Flippin' Brugers till STHLM Tapas till Cafe Nero beroende på vad du är sugen på.

Kommunikationer

I Vasastan ligger Stockholm Odenplan med pendeltågslinjer mot bland annat Arlanda, Uppsala och Nynäshamn samt tunnelbanans gröna linje. Från Stockholm Odenplan går även flertalet bussar som sträcker sig över hela länet.

Skolor och förskolor

I området finns flertalet skolor så som Norra Real, Viktor Rydberg och Karlbergs skola och förskolor så som Vasastans montessoriförskola, Engelska Förskolan och Solrosens förskola. För fullständig information om Stockholms stads förskolor och skolor kan du besöka https://www.stockholm.se/ForskolaSkola/.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.