Sandhamnsgatan 39, vån 6

Sandhamnsgatan 39, vån 6

Slutpris

5 350 000 kr


Gärdet / Östermalm— Stockholm

Sandhamnsgatan 39, vån 6


Slutpris
5 350 000 kr

Gärdet / Östermalm— Stockholm

Panoramafönster från golv till tak- Öppen & social planlösning- Fri tillgång till välutrustat gym

Underbart boende med stora öppningsbara panoramafönster som suddar bort gränsen mellan inne och ute samt presenterar en utsikt över grönska och takåsar. De stora fönsterpartierna som sträcker sig från golv till tak längs med hela lägenheten bidrar med ett enastående ljusinsläpp. Utanför och längs hela lägenhetens längd löper även en fransk balkong som bjuder på härlig kvällssol samt har vy ner mot Värtans vatten. Det här boendet som färdigställdes av Oscar Properties under 2011 är inrett i vackra ljusa naturmaterial och har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där fokuset ligger på generösa sällskapsytor. Det stilrena köket från HTH är fullt utrustat med vitvaror från Siemens och i vardagsrummet finns gott om plats att möblera med större sällskapsdel och matbord för många middagsgäster. Det rymliga sovrummet har plats för dubbelsäng och övrig möblering samt ger dig mycket bra förvaring som löper längs med ena väggen. Badrummet är inrett i sobra materialval och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Den här lägenheten är något utöver det vanliga och det fantastiska ljusinsläppet ska absolut upplevas på plats!

Här flyttar du in i en modern fastighet med känsla för detaljer. I huset finns bland annat ett välutrustat gym som medlemmarna fritt kan nyttja, garage, tvättstuga och cykelförråd. Ett annat trevligt inslag är lokalhyresgästen Funka deli som har en härlig uteservering i söderläge som ligger precis invid husets entré. Här kan du njuta av frukost, brunch, lunch eller middag i sommarvärmen. Brf Sandhamnsgatan 39 är en välskött förening och i avgiften ingår värme, vatten, ett basutbud av tv-kanaler, bredband och gym.

Som boende på Sandhamnsgatan bor du precis invid grönska och natur med närhet till såväl vattnet och citypulsen. För dig som har en aktiv livsstil passar läget perfekt med fina banor för beachvolleyboll, fotbollsplaner, utomhusgym samt Kampementsbadet där allt ligger samlat rakt över gatan och precis utanför dörren. En minut bort når du SATS träningscenter med squash-bana och med en kortare cykeltur når du även Frihamnens padelbanor. På de härliga Gärdesfälten finner du Stockholms mest centrala skidspår, elljusslinga för skidåkning eller löparrundor runt Kaknästornet. I kvarteret finns även flertalet trevliga restauranger och fik, Ica nära samt stora Ica Kvantum ligger på kort gångavstånd.
Bra kommunikationer med buss nr 1 som stannar precis utanför porten samt buss 72 och 76 som stannar i närheten. Men tunnelbana tar du röd linje med station Gärdet, uppgång på Värtavägen som ligger med cirka 5 min promenad från lägenheten.


Boarea
66 kvm
Avgift
4 619 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-05-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sandhamnsgatan såldes av oss 2023-05-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sandhamnsgatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.