Sankt Eriksgatan 13, 1,5 tr

Sankt Eriksgatan 13, 1,5 tr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Eriksgatan 13, 1,5 trKungsholmen— Stockholm

Kvadratsmart fyra med balkong

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta fyra, sällan till salu i populära kvarter.

Lägenhetens 69 kvadratmeter ligger mot gården på ett helt eget våningsplan. Idag fördelade över tre sovrum, charmigt kök med matbord, sociala umgängesytor i vardagsrum och balkong mot lummig innergård. Härligt läge på nedre Kungsholmen ett par kvarter ner till Norr Mälarstrand, Rymliga rum tack vare en väl tilltagen takhöjd, ljusinsläpp från tre väderstreck och ett ostört läge mot innergård. Delvis renoverad lägenhet med hänsyn tagen till byggår och originaldetaljer bevarade såsom takhöjd, furutiljor, finsnickerier, höga fönster med spröjs och djupa nischer. Flera klädkammare samt separat dusch och wc.

Brf Karlsvik nr 21 upa är en välskött bostadsrättsförening med välskött fastighet och friköpt mark. Äldre förening med god ekonomi. Föreningen innehar i dagsläget 49 bostadsrätter och 1 hyresrätt . Som medlem i denna förening disponerar ni även över en gemensam tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel. Cykelrum finns i källaren och på gården finns ytterligare cykelplatser samt förråd för barnvagnar. Föreningen har en separat entré där cyklar och barnvagnar enkelt tas in. Det finns även en fin föreningslokal som man kan hyra för övernattning. Föreningen har en trevlig innergård med grillplats, utemöbler och lekstuga.

Belägen i vacker sekelskiftesfastighet på attraktivt läge i centrala kvarter på Nedre Kungsholmen. Intill Norr Mälarstrand och härliga promenadstråk som fortsätter Kungsholmen runt vid vattnet. Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet ett par minuter bort. I kvarteren finns all tänkbar service med lekpark, sopsortering, mysiga restauranger och trevliga barer. Fridhemsplans utmärkta kommunikationer med såväl bussar strax utanför porten som T-bana (Fridhemsplan) blå- samt grön linje finns några minuters promenad bort.


Boarea
69 kvm
Avgift
3 543 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan såldes av oss 2024-03-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Eriksgatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Edqvist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.