Sankt Eriksplan 13, (2 våning öv. gård)

Sankt Eriksplan 13, (2 våning öv. gård)

Slutpris

4 950 000 kr


Vasastan— Stockholm

Sankt Eriksplan 13, (2 våning öv. gård)


Slutpris
4 950 000 kr

Vasastan— Stockholm

1,5:a med balkong mot innergård!

- ACCEPTERAT PRIS 5 000 000 KR

* BALKONG MOT LUGN INNERGÅRD
* HÖGT I TAK
* BÄSTA LÄGE PÅ ST ERIKSPLAN

Välplanerad och ljus 1,5:a med många vackra originaldetaljer! På Sankt Eriksplan 13 hittas detta inbjudande hem med generös takhöjd, stora fönsterpartier och fiskbensmönstrad ekparkett. Lägenheten ligger två trappor ner med balkong mot innergård vilket ger en oas av tystnad mitt i stan.

Fräscht kök som går i vitt med en mörkare bänkskiva med charmiga tillhörigheter som skafferi och serveringsskåp finns kvar i anslutning till köket som är utrustat med diskmaskin, kyl/frys samt spis. Med en öppen planlösning mot vardagsrummet gör att det enkelt får plats en matplats intill köket. Vardagsrummet har gott om plats för en soffgrupp med tillhörande mediemöbel om så önskas. Genom dubbeldörrar nås bostadens balkong som vetter mot innergården som på sommaren skapar en lummig omgivning. I sovrummet ryms en dubbelsäng mitt emot rummets garderober som går från golv till tak. Lägenhetens badrum har ljusa färger och har gott om förvaring samt är utrustad med tvättmaskin för att förenkla vardagen.

Brf Loket 8 är en äkta bostadsrättsföreningen med adressen Sankt Eriksplan 13 där marken innehas med äganderätt. Fastigheten, som är 9 våningar hög, byggdes 1929. Föreningen upplåter 19 bostadsrätter, 1 hyresrätt (dold tillgång) samt 5 hyresrättslokaler. Föreningen genomförde nyligen en fasad- och balkongrenovering mot innergård och några ytterligare renoveringar finns inte planerat i dagsläget.

Bostaden är perfekt belägen vid S:t Eriksplan med endast ett par meter till tunnelbanan från porten, på under en minut nås också flertalet bussar inklusive Arlandabussar. Ett stenkast bort finns välkända Rörstrandsgatan som längs hela stråket bjuder på riktigt bra shopping, matbutiker, restauranger och mycket populära caféer. Inom ett par minuters avstånd nås också Odenplan med pendeltågsstation och annan förbindelse.

Detta är en varm och inbjudande lägenhet som upplevs bäst på plats.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
2 712 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-03-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.