Sankt Göransgatan 131, 4 tr

Sankt Göransgatan 131, 4 tr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Göransgatan 131, 4 trKungsholmen— Stockholm

Garage i huset - Stor inglasad balkong i söder - Vacker och fri utsikt i två väderstreck

Underbar lägenhet med garage i huset (möjligt med snabb tillgång till plats) samt ett högt och insynsskyddat läge med stor inglasad balkong i söder. Här bor du med en genomgående planlösning med generösa fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten har ett unikt läge i fastigheten där du i ena riktningen har en fri utsikt över innergårdens grönska och i motsatt väderstreck blickar du ut över vackra Sankt Görans kyrka. Lägenheten bjuder på generösa sällskapsytor med ett rymligt vardagsrum som ger plats för större sällskapsdel samt övrig möblering. I direkt anslutning ligger det rymliga köket som ger dig mycket bra förvaring och matplats för 4-6 middagsgäster. De båda sovrummen är väl tilltagna med lyxiga heltäckningsmattor och bra förvaring. I master bedroom sover du med ett lugnt läge mot föreningens lummiga innergård och möblerar med dubbelsäng och arbetsplats. Även i lägenhetens andra sovrum får du plats med bredare säng samt övrig möblering och rummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Ifrån hallen når du lägenhetens stora badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående är lägenheten inredd i sobra nyanser och ska absolut upplevas på plats.

På Sankt Göransgatan 131 flyttar du in i en ytterst välskött förening med billiga garageplatser i huset, övernattningsrum samt en stor grönskande innergård med lekplats för de små. Föreningen har en god ekonomi och har nyligen installerat solceller för att dra ner på fastighetens elkostnader. Du bor med direkt närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer, barer och gym och även i föreningen finns det även ett antal restauranger. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger endast ett par minuter bort. Även Åhléns når du med en kort promenad. Vid Fridhemsplan finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar, linjebussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor.


Boarea
73.5 kvm
Avgift
3 807 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-11-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Göransgatan såldes av oss 2023-11-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Göransgatan.

Boka värdering
Nina Larsson
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad