Scheelegatan 24

Scheelegatan 24

Slutpris

9 500 000 kr


Kungsholmen/Rådhuset— Stockholm

Scheelegatan 24


Slutpris
9 500 000 kr

Kungsholmen/Rådhuset— Stockholm

Unikt tillfälle att förvärva en välplanerad trea med 40 kvm uteplats i exklusiva Stråhattsfabriken!

Välkommen till den omskrivna Stråhattsfabriken, med en arkitektritad bostad utöver det vanliga med en genomgående elegant industrikänsla och uteplats om ca 40 kvm. Här har inga detaljer lämnats åt slumpen! Takhöjd om 3,22 meter och rejäla oljade plankgolv i ek löper genom samtliga rum och kombineras med snickerier målade i en svagt bruten mörk färg med samma tonalitet och formspråk genom kök och badrum. Köket ligger med en öppen planlösning mot vardagsrummet och skapar generösa sällskapsytor. Köket har en traditionell fransk design och stänkskydd och bänkskiva i Carrara-marmor. Genom vackra dubbeldörrar i glas som går längs med hela väggen nås den generösa uteplatsen med plats för stora sällskap och sol från morgon till eftermiddag. Vidare finns två bra sovrum. Master bedroom med rymlig skjutdörrsgarderob och gott om plats för dubbelsäng. I anslutning till master bedroom hittar ni ett lyxigt helkaklat badrum. Bostadens andra sovrum har dubbeldörrar som öppnar upp till uteplatsen. Garage med ca 25 platser för både bil och mc finns i huset.

Brf Stråhattsfabriken består av två före detta fabriksbyggnader samt ett tidstypiskt sekelskifteshus. Fastigheten som ursprungligen bestod av en stråhattsfabrik med tillhörande bostadshus som uppfördes under åren 1886-1887 (fabriksbyggnad på innergården) respektive 1891-1892 (Fabrikörens bostadshus på Scheelegatan) och 1897-1898 (fabriksbyggnad mot Pipersgatan) totalrenoverades 2011/2012 av Oscar Properties, med arkitekt Andreas Martin-Löf.
Här bor ni med bästa läge på Kungsholmen med närhet till såväl Klara sjös glittrande vatten som till Stockholms citys och T-Centralen med Arlanda Express. Utanför dörren finns ett generöst utbud av restauranger, shopping och goda kommunikationer.

Välkommen på visning!


Boarea
89 kvm
Avgift
4 831 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-02-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.