Sickla Kanalgata 20

Sickla Kanalgata 20


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Sickla Kanalgata 20Hammarby Sjöstad— Stockholm

Unikt läge

Välkommen till denna perfekta tvåa belägen på ett mycket attraktivt läget, kallat "udden" på Sickla kanalgata. Här omfamnas du av naturen och vattnet, skapande en lugn och härlig atmosfär. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med stora fönster som ramar in den fantastiska utsikten över Hammarby sjö, vilket ger ett magiskt ljusinsläpp.

Den genomgående ljusa touchen i hela bostaden skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Köket är modernt och funktionellt med en central köksö och en matdel som smidigt öppnar upp mot vardagsrummet, perfekt för både vardag och underhållning.

Njut av solen på den generösa balkongen, där du får den första morgonsolen och sedan blickar ut över solnedgången runt Södermalm på sena eftermiddagar. Det är en optimal plats att koppla av och umgås med vänner och familj.

Denna bostad är en perfekt kombination av stil, bekvämlighet och fantastiskt läge. Missa inte chansen att bo i harmoni med naturen samtidigt som du har stadens puls inom bekvämt räckhåll. Välkommen hem till ditt nya paradis vid "udden"!


Boarea
58 kvm
Avgift
4 246 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2024-03-19

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Sickla Kanalgata såldes av oss 2024-03-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sickla Kanalgata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.