Sjöviksbacken 5

Sjöviksbacken 5

Slutpris

7 425 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Sjöviksbacken 5


Slutpris
7 425 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

Bo nytt och högt upp i huset (vån 13) precis vid vattnet i en stilren 3:a med rätt läge på Liljeholmskajen. Lägenheten har en genomtänkt planlösning och ett härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck. Välplanerade 84 kvm med 2 sovrum, badrum med tvättavdelning, ovanligt gott om förvaring och en rundad, inglasad balkong. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en stor social yta som gjort för middagar med många gäster. Helt underbar utsikt mot Mälarens vatten från balkongen, vardagsrummet och båda sovrummen! Fastigheten som är ritad av Gert Wingårdh är byggd år 2014 och blev prisat som årets Stockholmsbyggnad 2015. Bekvämt badrocks-avstånd för morgondoppet, 40 m ner till badbryggan. Fin stadsmiljö med restauranger, mysiga fik, butiker, kaj och bryggor. På gångavstånd finns bussar, tvärbana, pendeltåg och Liljeholmen med tunnelbana och en av huvudstadens största shoppinggallerior. 15 minuters cykelväg till centrala Stockholm. Här har du även nära till Årstaskogen och de fina promenadstråken utmed Mälarens vatten. Njut fullt ut av livet i stan och vid vattnet!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 482 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
13 av 23 (Hiss finns)
Såld
2022-12-22

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Sjöviksbacken såldes av oss 2022-12-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöviksbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.