Sjöviksbacken 5, vån 15

Sjöviksbacken 5, vån 15


Liljeholmskajen— Stockholm

Sjöviksbacken 5, vån 15Liljeholmskajen— Stockholm

Strålande sol & sjöutsikt på 15:e våningen i prisbelönt byggnad!

Bo modernt och högt upp i huset (vån 15) i en stilren 3:a med inglasad, solig balkong med strålande sjöutsikt och med helt rätt läge på Liljeholmskajen. Lägenheten har en genomtänkt planlösning och ett soldränkt ljusflöde från fönster i två väderstreck. Välplanerade 84 kvm med 2 sovrum, badrum med tvättavdelning, ovanligt gott om förvaring och en stor rundad balkong som vetter mot söder/öster/norr. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en stor lättdisponerad yta som gjord för middagar med många gäster. Helt underbar utsikt mot Mälarens vatten från balkongen, vardagsrummet och båda sovrummen! Fastigheten som är ritad av Gert Wingårdh är byggd år 2014 och blev utsedd till årets Stockholmsbyggnad 2015. Här bor du med bekvämt badrocks-avstånd till sol- och badbryggan belägen bara 40 m från huset. Fin stadsmiljö med restauranger, mysiga fik, butiker, kaj och bryggor. På gångavstånd finns bussar, tvärbana, pendeltåg och Liljeholmen med tunnelbana och shoppinggalleria. 15 minuters cykelväg till centrala Stockholm. Här har du även nära till Årstaskogen och de fina promenadstråken utmed Mälarens vatten. Njut fullt ut av livet vid vattnet i stan! Välkommen på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 942 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
15 av 23 (Hiss finns)
Såld
2024-02-26

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Sjöviksbacken såldes av oss 2024-02-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöviksbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad