Skånegatan 80b

Skånegatan 80b

Slutpris

4 445 000 kr


Södermalm— Stockholm

Skånegatan 80b


Slutpris
4 445 000 kr

Södermalm— Stockholm

Underbar 2:a om 49 kvm med uteplats invid Nytorget!

Välkomna till en välplanerad och genomgående 2:a om 49 väldisponerade kvadratmeter i hjärtat av SoFo. En smakfullt renoverad lägenhet som både andas modernitet och bevarade tidstypiska detaljer. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till en härligt social känsla. Den här lägenheten har allt man förväntar sig av en 2:a; fint och tidlöst renoverat kök, plats för större matbord, sovrum med plats för 1,60 säng med anslutning till en stor klädkammare, stambytt WC/ duschrum samt ett väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med utgång till en egen mysig uteplats som vetter mot den lugna innergården. Högt belägna fönster som vetter mot innergården, utan insyn.

Välskött Brf med de stora renoveringarna bakom sig och ekonomin i ordning. Avgiften sänktes med 10% i april samtidigt som föreningen har 6 (snart 5, då en av dessa säljs inom kort) hyresrätter kvar som dolda värden/ kapital.

Här bor du precis bredvid populära Nytorget med dess rika utbud av restauranger, populära Cajsa Warg och Pom & Flora samt med Vitabergsparken inpå knuten. På Skånegatan bor ni med mycket goda kommunikationsmöjligheter, Medborgarplatsens Tunnelbanestation ligger endast några minuter bort. Flertalet busslinjer ligger runt knuten. Ses på visning!


Boarea
49 kvm
Avgift
2 225 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0,5 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-05-19

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Skånegatan såldes av oss 2017-05-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Skånegatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.