Skeppsmäklargatan 51

Skeppsmäklargatan 51

Slutpris

3 270 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Skeppsmäklargatan 51


Slutpris
3 270 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Perfekt planerad tvåa med balkong i västerläge!

Nu finns tillfälle att köpa denna stilrena tvåa, belägen på attraktiva Skeppsmäklargatan. Detta är verkligen ett boende för den kräsne som inte vill kompromissa med kvalitén! Redan vid första steget in i bostaden märker man att här har inget lämnats åt slumpen. Genomgående i stilrent utförande med exklusiva materialval och med PLEJD-dimmers i hela lägenheten. Köket är luftigt med öppen planlösning mot vardagsrummet - som bjuder in till sociala tillställningar. Det rofyllda sovrummet nås via vardagsrummet och här finns plats för dubbelsäng - optimalt boende för såväl singeln som paret. Det härliga badrummet som är helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare!

Hammarby Sjöstad har ett praktiskt läge, både för dig som åker kollektivt och du som föredrar bil. För boende i Lugnet är det bara 600 meter till tvärbanan, som smidigt tar dig till Solna centrum via Alvik, Gullmarsplan och Liljeholmen.
Från området går buss 71 till Slussen, 74 till Södra station och nattbuss 96. Om du hellre åker båt kan du ta den avgiftsfria färjan Lotten till Barnängen på Södermalm. Du som åker bil kommer snabbt och smidigt ut på Värmdöleden och Söderledstunneln.

I Hammarby Sjöstad finns allt du kan behöva i din vardag. Från apotek och vårdcentral till mataffär, optiker och systembolag. Allt. Det finns dessutom flera charmiga småbutiker inom second hand, möbel- och inredning. Sjöstan ligger även nära Sickla köpkvarter, som har en uppsjö av butiker inom elektronik, mode, inredning och hemdekoration. Förutom shopping erbjuds caféer och restauranger i mängder. Här finns sushi, pizza, thai och salladshak – perfekt för både take away och middagsdejter.

För dig som gillar kultur erbjuder Dieselverkstaden i Sickla flera aktiviteter, som Nacka konsthall och Nacka samhällsarena, samt Carl Malmstens arkiv av skisser och fotografier. För lugna lördagskvällar kan vi rekommendera biografen i Sickla köpkvarter. Missa inte heller populära Nya Carnegiebryggeriet, här finns både pub, bryggeri och en skön uteservering.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
39 kvm
Avgift
2 391 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-11-19

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Skeppsmäklargatan såldes av oss 2020-11-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Skeppsmäklargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.