Stagneliusvägen 43

Stagneliusvägen 43

Slutpris

3 200 000 kr


Stockholm

Stagneliusvägen 43


Slutpris
3 200 000 kr

Stockholm

Unik tvåa med en fantastisk oas utanför dörren!

Accepterat pris!

Hjärtligt välkommen in till denna fina och unika tvåa med utgång mot en mysig altan. Här kan du spendera dagen på en solstol eller avnjuta en middag under de ljumna sommarkvällarna. Bostaden har ett modernt ljust kök med diskmaskin och rejäla arbetsytor för både matlagning och bullbak. I vardagsrummet finns det gott om plats för umgänge både vid den naturliga matplatsen och vid de stora ytor som har plats för sällskapsmöblemang. Från vardagsrummet når du en unik uteplats som har både plats för mindre soffgrupper och större utemöbler under skuggan av en in och utfällbar markis.

Stagneliusvägen är belägen på omtyckta Fredhäll. Här har du närhet till stadens puls men även grönskan precis intill. Gångavstånd till populära Fredhällsklipporna där möjlighet till klippbad finns, samt Smedsuddsbadet med badstrand. Runt Kungsholmen och Fredhäll finns flertalet populära promenadstråk och bra kommunikationer.

Varmt välkommen att flytta in i detta unika boende!


Boarea
34 kvm
Avgift
946 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-09-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Stagneliusvägen såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Stagneliusvägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.