Sysslomansgatan 8, 2 tr

Sysslomansgatan 8, 2 tr


Kungsholmen— Stockholm

Sysslomansgatan 8, 2 trKungsholmen— Stockholm

Ljus och välplanerad 3,5:a med balkong i soligt västläge, parkvy och toppläge på nedre Kungsholmen!

ACCEPTPRIS! Ljus och ytterst välplanerad 3,5:a i mycket bra skick. Toppläge på nedre Kungsholmen nära Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden. Högt upp med fritt läge och parkvy. Härlig balkong i soligt västläge med utsikt mot den grönskande parken. Hörnlägenhet med stora, eleganta fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Stilfull öppen spis skapar charm och känsla. 30-talscharm med generös takhöjd och vackra trägolv. Stilrent renoverat kök (2021) och ljust, helkaklat badrum med smakfulla materialval. För extern förvaring finns ett källarförråd. Kabel-TV och bredband ingår i avgiften. Stabil, äkta förening som äger marken. Stilfull fastighet med elegant trapphus och hiss. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Acceptpris - Kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv. Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Petite France, Orangeriet och AG. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Ett flertal förskolor och skolor finns i närområdet. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. Endast ca 15 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda Express.


Boarea
62 kvm
Avgift
3 322 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-12-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sysslomansgatan såldes av oss 2023-12-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sysslomansgatan.

Boka värdering
Jakob Jakobsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1
Niclas Fernelius
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad