Tegnérgatan 10, 1 tr / Vasastan / Stockholm

2:a i toppskick med balkong mot innergården och fina bevarade originaldetaljer!

Slutpris
5 900 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
2 844 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tegnérgatan såldes av oss 2019-02-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tegnérgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en underbar tvåa med ett vackert utförande och en blandning av nytt och gammalt! Genom samtliga rum löper ett vackert ursprungsgolv från husets byggår 1881, speglade dörrar och hela 3,2 meter i takhöjd. Rymliga och luftiga rum med generösa sällskapsytor, fint vardagsrum och ett harmoniskt sovrum. Stilrent kök med plats för stort matbord invid fönster mot föreningens innergård. Härifrån nås den trevliga balkongen. Badrum i mycket bra skick med helkaklade väggar och golv. Ett stilrent hem att trivas i, bara att flytta in!

Här bor du med ett mycket attraktivt läge i en välskött förening. Föreningen har beslutat att ombilda en lokal på 70 kvm till bostadsrätt. Denna kommer att säljas som två bostadsrätter och inbringa cirka 5-6 miljoner kronor till föreningen. Utanför dörren finner du caféer, affärer och restauranger. Direkt närhet till tunnelbana och innerstadsbussar vilket gör detta boende både bekvämt och centralt. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.